fotos's voor jouw unieke branding

Branding

Voor jouw unieke huisstijl

Met jouw persoonlijke huisstijl zorg je ervoor dat mensen jouw bedrijf herkennen en onthouden. Met aantrekkelijke branding val je op en trek je klanten aan. Ook zorgt een  consequent doorgevoerde huisstijl herkenbaarheid en vertrouwen bij je (potentiële) klanten.

Wil jij met jouw bedrijf uitstralen wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat en daarmee jouw klant bereiken? Ik help je met een complete huisstijl op maat, inclusief logo, kleuren en lettertypes.

Samen gaan we aan de slag om een branding te creëren voor jou en je business.

Wil je naast je branding ook een website? Kies dan voor het totaal pakket.

Wil je nog wat verder gaan? Wist je dat ik ook voor je aan de slag kan gaan met andere media zoals social media, visitekaartjes, bedankkaartjes, stempelkaartjes of flyers?  Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Mijn werkwijze

Brandingsessie

Waar sta je voor, wie wil je aanspreken en wat wil je uitstralen? Samen gaan we aan de slag om de antwoorden hierop te vertalen in jouw branding. Ook kijken we naar kleuren, lettertypen en vormen.

 

Concept

Na de brandingsessie ontvang je van mij een concept voorstel. Deze lopen we samen door. Is het een GO? Dan gaan we verder met het ontwerp van je logo en brandsheet.

Ontwerpen

Je ontvangt van mij je branding voorstel. Natuurlijk kun je nog feedback te geven, ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Je ontvangt van mij je brandsheet en alle andere nodige bestanden.

Branding pakket 

Investering vanaf €799,-

Logo en submark ontwerp

kleurenpallet

lettertypen

Branding element (patroon / vorm)

2 aanpassingsronden