TEKST

Hee hallo, ik ben Anneke

ONDERNEMER, MOEDER, LEVENSGENIETER, EEN BEELDDENKER MET DE MISSIE JOU TE HELPEN JE BEDRIJF ONLINE 'OP DE KAART' TE ZETTEN

Als kind was ik er al van overtuigd. Later als ik groot was zou ik mijn eigen modezaak runnen, mensen blij maken met een nieuwe look, dat zag ik helemaal zitten. Nu is die modezaak er nooit van gekomen maar ik wist altijd al zeker dat ik ooit een eigen bedrijf zou starten.

In loondienst heb ik veelal gewerkt in ondersteunende functies, maar ik wilde mijn eigen koers bepalen, mijn eigen route bewandelen. Uiteindelijk koos ik om voor mezelf te beginnen. Als VA (Virtual Assistant) was het idee. Want dat kan ik. Ik wilde 'op safe' spelen. Toen ik daar met een andere ondernemer over sprak kreeg ik de tip om meteen te starten met wat je altijd al wilde doen, focus je daar op en maak daar je expertise van. Ze had gelijk.

And here we are, een aantal opleidingen en trainingen verder en Studio An werd een feit.

Dat eigen bedrijf is er dus van gekomen en daar ben ik super trots op. Lekker cliché maar had de stap uiteraard veel eerder moeten nemen.

Ik kijk ernaar uit om met jou de samenwerking aan te gaan!

gezicht achter Studio An

We doen het samen. Jij hebt een verhaal, dus jouw bedrijf ook. Ik luister en we maken het visueel. Ik zorg ook voor het technische gedeelte (fijn hè).

Ik help je met jouw unieke en op maat gemaakte website en huisstijl waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet.