Samen jouw unieke website creëren

Webdesign

Tegenwoordig kan je er niet meer omheen, een website. Een goede website laat in een keer zien wie jij bent. Je wilt daarom online zichtbaar zijn, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Daar ga ik je bij helpen!

Je website is veel meer dan alleen je online visitekaartje. Je website verteld jouw verhaal en straalt uit wie je bent en wat je doet. Iedere onderneming is tenslotte uniek.

Naast dat je website er goed uitziet is het belangrijk dat deze ook goed functioneert en natuurlijk ook veilig, snel en makkelijk te onderhouden is.

Wat mijn werkwijze is en hoe we dit aanpakken lees je hieronder.

 

Kennismaking

Allereerst plannen we een kennismaking. Ik krijg graag inzicht in wat je wensen en behoeften zijn om te bepalen waarmee ik je kan helpen.

 

 

 

Brainstorm

Vervolgens plannen we een brainstorm om al jouw wensen in detail door te spreken. Wat je wilt uitstralen, welk verhaal je wilt vertellen en de opzet van je website.

Na onze brainstrom stuur ik je een overzicht van wat ik nodig heb om te kunnen starten met het bouwen van je website (tekst, afbeeldingen)

Ontwerp

Wanneer ik alle content van je heb ontvangen ga ik aan de slag met het het eerste ontwerp van je website. Ik maak eerst een design van twee pagina's van de website inclusief de teksten. Dit ontwerp stuur ik naar je toe zodat je kan kijken of het helemaal naar wens is.

Feedback

Tijdens de feedbacksessie bespreken we aan de hand van het eerste ontwerp of er nog aanpassingen gedaan moeten worden.

We gaan zorgen samen voor de juiste look & feel. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Bouwen

Is het een GO dan ga ik aan de slag met met het bouwen van je gehele website.

Website live!

Is je website is helemaal naar wens? Dan plannen we een moment om je website live te zetten. Nadat je website live is geef ik je uitleg hoe je zelf kleine aanpassingen kunt doen op je website.

Welk pakket past bij jou?

Website op maat

Installatie WordPress
Coming soon op maat
Webdesign op maat
Responsive op mobiel & tablet
Max. 6 contentpagina's
Contactformulier
Blog pagina
Cookiemelding
Installatie SSL certificaat
Technische SEO
Koppeling SEO Plugin
Koppelen Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

One pager

Installatie WordPress
Coming soon op maat
Webdesign op maat
Responsive op mobiel & tablet
1 contentpagina
Contactformulier
Cookiemelding
Installatie SSL certificaat
Technische SEO
Koppeling SEO Plugin
Koppelen Algemene Voorwaarden
& Privacy Verklaring

Niet inbegrepen
Hosting, domeinnaam, huisstijl & kleuren (branding pakket), content & afbeeldingen

Licenties / onderhoud

Bij het bouwen van een website maak ik gebruik van premium plugins en thema.  Licentiekosten voor premium thema en plug-ins zijn inbegrepen bij het bouwen van de website. Daarna wordt €99,- per jaar in rekening gebracht.

Wil je een onderhoudsabonnement? De kosten hiervan bedragen €35,- per maand, deze wordt minimaal voor een jaar afgenomen. Daarna is het abonnement per maand opzegbaar. Bovenstaande kosten komen dan te vervallen.

Voorwaarden

Het oplossen van problemen die naar voren komen bij het onderhoud worden apart gefactureerd. Natuurlijk gebeurd dit na overleg en akkoord.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw